Arctic Cat vine cu accesorii pentru Wildcat 1000 UTV

Arctic Cat vine cu accesorii pentru Wildcat 1000 UTV

20.10.2014

Cei de la Arctic Cat au pus pe piata o serie de accesorii compatibile cu modelul Wildcat 1000, un vehiculside-by-side modern, cu tehnologie de ultima ora.

In cazul in care doriti sa-i schimbati garderoba pentru noul sezon si aveti de gand sa-i cumparati un parbriz nou, un suport pentru roata de rezerva, protectii sau o cutie pentru portbagaj, acum este momentul.

Parbrizul este un accesoriu care va poate proteja de praful si curentii de aer din timpul unei plimbari. Varianta half este confectionata din plastic rezistent si este prevazuta cu clame care permit o atasare rapida de vehicul.

Suportul pentru roata de rezerva va permite sa nu plecati la drum, nepregatit. Cadrul din otel rezistent poate sustine roata de rezerva, asa ca nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu siguranta transportului.

Protectiile sunt confectionate din otel 1 3/4-in si inglobeaza si un mini-scut. Atat protectiile pentru fata cat si cele pentru partea din spate sunt compatibile cu orice model de troliu.

Cutia pentru portbagaj este un alt accesoriu pe lista celor de la Arctic Cat. Prevazuta cu un cadru din aluminiu rezistent si confectionata, de asemenea, din panza de calitate, cu fermoare care asigura un acces rapid la compartimentele sale interioare, cutia face ca vehiculul sa aiba un look si mai sic.

ATVROM SPORT- importator SxS Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Kawasaki, Linhai,Yamaha

Te-ar putea interesa si:

Caracteristici ATV CFMOTO CFORCE 1000 X10 EPS si varianta X10 EPS Premium

CFMOTO CFORCE 1000 X10 este varianta touring a modelului 1000cc de baza, distingandu-se prin putere si manevrabilitate. Acest ATV CFMOTO cu doua locuri este alimentat de un motor V-Twin racit cu lichid, pe injectie (Bosch EFI) si dezvolta maximum 90 ...

Citeste mai mult