2015 Kymco MXU 700i

2015 Kymco MXU 700i

17.12.2014

Pentru 2015, Kymco a pregatit o gama completa de ATV-uri, cu cateva imbunatatiri, pastrand insa preturile scazute potrivite economiei de azi. Anul 2015 marcheaza cea de-a 50 aniversare Kymco, sarbatorind acest eveniment cu o impresionanta editie speciala - MXU 700i.

O prima observatie notabila este imbunatirea adusa manevrabilitatii prin EPS – servodirectie electronica. Chiar si la viteze mari ai un control riguros asupra ATV-ului, necesitand un efort minim pentru a conduce in conditii off-road.

Noul ATV KYMCO MXU 700i 2015 are suspensie fata brat dublu cu o cursa de 15.24 cm, iar suspensia spate are brat dublu cu o cursa de 17.27 cm asistata de o bara de torsiune. Garda la sol este de 28 cm ce permite depasirea multor obstacole. Este mai mult decat necesar pentru o cursa de dificultate medie, aceste ATV fiind fabricat mai mult pentru uzul de zi cu zi, cum ar fi lucrul la o ferma, la vanatoare sau pilotajului pe drumurile forestiere.

O alta caracteristica de apreciat, este posibilitatea cuplarii 4x4, ATV-ul dand randament chiar si in viraje. Anvelopele de 25’’ ofera o buna tractiune pe orice tip de teren si in orice situatie.

Sistemul de franare, ce cuprinde discuri duble hidraulice pe fata si frana cu disc care actioneaza pe cardanul spate, raspunde corespunzator, putand sa incetiniti cu usurinta cele 365 Kg ale ATV-ului, pe pante abrupte si teren alunecos. Rezervorul mare de 17 l permite calatorii mai lungi fara a-ti face probleme in privinta combustibului. ATV-ul dispune de un compartiment spatios de depozitare cu incuietoare pentru pastrarea obiectelor de valoare in siguranta in timp ce sunteti pe traseu.

Informatiile digitale despre vitezometru, kilometraj si indicatorul cutiei de viteze , sunt bine puse la punct si usor de citit.

In general, Kymco 700i EPS model 2015 este pentru o folosinta de zi cu zi, la vanatoare sau pentru a-ti usura viata, ajutandu-te sa-ti duci la capat sarcinile gospodaresti. De 50 de ani, Kymco este producator de produse fiabile si accesibile in comparatie cu alti producatori de pe piata, si sa speram asa vor face si de acum incolo.
Kymco MXU 700i woods

Specificatii tehnice:

Motor : Mono-cilindric, in 4 timpi, SOHC, 695cc cu injectie electronica

Racire : cu lichid

Cutie de viteze : automata (CVT), H-L-N-R-P

Anvelopa fata : AT 25 X 8-12

Anvelopa spate : AT 25 X 10-12

Frana fata : Discuri duble hidraulice

Frana spate : Disc hidraulic 

Garda la sol : 1297.9 mm

Greutate : 319.8 kg

Capacitate rezervor :16.7

Numar de locuri : 1

Transmisie : 2x4 / 4x4

Blocare diferentiala : Standard

Portbagaj spate : Standard

Portbagaj fata : Standard

Faruri : Faruri cu lampa halogen Standard 

Troliu : 1360 kg

Culoare : Auriu metalizat & emblema aniversara 50 ani



ATVROM SPORT - importator ATV Arctic CatATV Can-am BombardierATV CF MotoATV DinliATV GoesATV KawasakiATV LinhaiATV SuzukiATV TGBATV Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z500 ABS

Toate privirile vor fi atintite asupra ta cand esti in saua noului supernaked Z500 ABS! Cu o caroserie distinctiva si un motor 451cc puternic, acest streetfighter cu stil agresiv este dedicat riderilor care nu se tem sa se faca remarcati.  C...

Citeste mai mult
Taguri