2015 Can-Am Renegade 500

2015 Can-Am Renegade 500

06.10.2014

Aspecte esentiale ale lui Can-Am Renegade 500 model 2015

• Motor Rotax® 500 V-Twin – cel mai puternic motor de 500cc care exista

• Diferential Visco-Lok pe partea din fata

• Suspensie fata cu geometrie imbunatatita

• Suspensii TTI™ pe partea din spate

• Amortizoare ajustabile si cu dotare de control al miscarii

• Podele pline cu bolturi agresive 

• Cadru SST G2(Surrounding Spar Technology)

• Roti de aluminiu si anvelope ITP Holeshot ATR

• Sistem antifurt DESS

• Cu 23kg mai usor decat modelul Outlander 500 


Dotari de baza ale lui Can-Am Renegade 500, un ATV Bombardier modern echipat, la ultimele standarde. 

Rotax V-Twin 500 // Acest motor V-twin de 80º este cel mai puternic de pe piata si beneficiaza de racire pe lichid,patru valve per cilindru, SOHC,un corp de accelerare de 46mm si doua injectoare de combustibil VDO Siemens‡. Sistemul sofisticat de injectie electronica mentine performantele motorului la cel mai inalt nivel, indiferent de temperaturi sau altitudine. Acceleratia progresiva este controlabila indiferent ca vehiculul merge pe un teren dificil sau unul drept, fara denivelari.

Diferential Visco-Lok pe partea din fata // Transfera progresiv puterea de la roata care aluneca la cea care are aderenta – automat, fara a fi nevoie de buton sau maneta. Pe langa asta, nu este nicio problema in operarea acestui sistem de catre pilot, fiind extreme de transparent. Se poate bloca in totalitate fara a fi nevoie de limitator de viteza. 

Renegade 500 Double A-arm Suspension
Suspensie cu brat dublu si amortizoare pe ulei in fata – Dezvoltata cu ajutorul pilotilor profesionisti, aceasta suspensie sporeste manevrabilitatea si controlul vehiculului chiar si pe cele mai dificile suprafete. Inaltimea de 23,6cm asigura o experienta incredibila. Componentele din aluminiu reduc din greutate.

Suspensie independenta TTI in spate // Design-ul deosebit asigura control si stabilitate, mai ales pe terenurile denivelate. Rotile se misca inapoi chiar si daca se misca in sus si in jos simultan, fara a oscila in vreun fel. De asemenea, TTI dispune de o reducere de 75% a numarului de parti fata de cele create pentru competitii si ajuta la uzarea mai lenta a pneurilor.

Amortizoare cu dotare de control al miscarii – Asigura o calatorie lina, avand o calibrare specifica care asigura absorbtia socurilor date de denivelarile traseului.

Roti din aluminiu – Usoare si cu un aspect foarte placut.

Anvelope ITP Holeshot ATR – Atractie optima, mai ales la colturi, multumita unui tipar cross-country si peretilor laterali.

Contor digital multi-functional – Marimea sa compacta ascunde foarte multe informatii. Este usor de citit.

Sisteme de franare independente pe fata si pe spate – Pentru un mai bun control al vehiculului.

Faruri Quad proiector de 60W – Pentru o vizibilitate exceptionala pe timp de noapte.

ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2024 Kawasaki Z7 Hybrid 

Dotata cu o unitate de putere unica ce combina un motor pe combustie interna 451 cc si un motor compact de tractiune, prima motocicleta-hibrid din lume ofera riderilor o experienta noua de riding: un pachet mid-size cu acceleratia instanta a unui mod...

CITESTE MAI MULT