2015 Can-Am Outlander L MAX DPS

2015 Can-Am Outlander L MAX DPS

30.10.2014

Noua gama de ATV-uri Can-Am include modelul 2015 Outlander L Max DPS si vine cu noi caracteristici off-road la un nivel superior si ca de fiecare data va va ajuta sa explorati cele mai accidentate terenuri sau orice alt tip de traseu. Datorita motorului puternic si a constructiei robuste, noile modele de ATV-uri  Bombardier 2015 Outlander L Max DPS ridica din nou standardele in lumea off-road, dupa cum deja ne-a obisnuit cei de la Can-Am.

2015 Can-Am Outlander L Max DPS - 1

In ceea ce priveste ergonomia,noul model Can-Am Outlander L Max DPS este proiectat pentru transportul a doua persoane si in plus vine cu manere plasate strategic si scarite de dimensiuni marite pentru un plus de confort.

Gama Outlander L Max DPS este disponibila in doua variante de motorizare,cea de 499.6cc,V-twin,racit cu lichid,SOHC,8 valve(4 valve per cilindru) si cea de 427cc,un singur cilindru,racit cu lichid,SOHC,4 valve.

2015 Can-Am Outlander L Max DPS - 2

Alte caracteristici importante de mentionat sunt directia asistata Tri-Mode Dynamic(DPS),cutia de viteze automata CVT cu high,low,park,neutru si marsarier,discuri de frana ventilate si rezervorul de combustibil de 20.5 litri.

In plus,noua gama va ofera un magnetou mai puternic,cu iesire de 500W pentru va bucura de accesorii,lumini suplimentare sau manere incalzite.

Modelele Outlander L Max DPS au la baza cadrul G2 SST care a fost proiectat pentru o durabilitate sporita si manevrabilitate imbunatatita.

Garda la sol de 26.67 cm ofera capabilitati exceptionale pe cele mai accidentante terenuri off-road.

Pentru o putere de oprire superioara, ATV-ul dispune de discuri de frana fata/spate de 214mm,de etriere cu doua pistoane hidraulice in varianta standard.

Can-Am Visko Lok este unul din cele mai "friendly" sisteme de pe piata,deoarece diferentialul blocant automat progresiv nu necesita alte manevre in plus,precum apasarea pe alte butoane.

ATV-ul va ofera si un spatiu de depozitare de 10.9 litri rezistent la apa pentru a va depozita diferite lucruri de care aveti nevoie atunci cand va plimbati sau explorati imprejurimile.

2015 Can-Am Outlander L Max DPS - 3

 
Panoul de instrumente multifunctional pentru ambele variante include vitezometru,tahometru,odometru,pozitia treptei de viteze,indicator 4x4,diagnosticare,ceas si oprire automata.

Ambele modele pot fi achizitionate din magazinul nostru la cele mai bune preturi de pe piata.

ATVROM SPORT - importator ATV Arctic Cat, Can-Am Bombardier, CFMoto, Dinli, Goes, Kawasaki, Linhai, Suzuki, TGB, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2025 KTM 250 SX-F ADAMO EDITION celebreaza un campion

Pentru a celebra succesul lui Andrea Adamo in Campionatul Mondial MX2 2023, KTM dezvaluie modelul KTM 250 SX-F ADAMO EDITION. Dupa o evolutie superba in lupta pentru titlu cu patru victorii moto si 19 podiumuri, KTM sarbatoreste prin aplicarea unor a...

Citeste mai mult