2015 Arctic Cat Wildcat 4X Limited EPS

2015 Arctic Cat Wildcat 4X Limited EPS

05.12.2014

Arctic Cat Wildcat 4X Limited EPS vine ca un model off-road inovator care poate cuceri orice tip de teren fara prea mult efort. Acest model de side-by-side este dotat cu anvelope Blackwater Evolution / 27x9R14 pe fata si ITP Blackwater Evolution / 27x11R14 pe spate.

SxS-ul cantareste doar 704 kg si poate transporta pana la patru persoane.”Inima” sa il reprezinta un motor de 951cc, V-TWIN, SOHC in patru timpi alimentat de un rezervor de combustibil cu o capacitate de 34l.

Printre caracteristicile demne de a fi mentionate includem usi complet din aluminiu, un pavilion complet turnat, servodirecție electronică (EPS) si scaune sport. Datorita servodirectiei electronice manevrarea vehicului este usoara chiar si la viteza mica pe catararea de stanci.

Scaunele sport sunt concepute pentru a te tine intr-o postura buna indiferent de tipul de teren intalnit. De asemenea,UTV-ul Arctic Cat Wildcat 4X Limited EPS beneficiaza de volan reglabil, bare protectie din aluminiu fata si spate, o cutie de depozitare de 136 kg cu carlige laterale de ancorare.

Poti accesa instant informatiile de care ai nevoie din bordul electronic. Ai la dispoziție 14 indicatori precum ceas/cronometru, indicator nivel de combustibil, buton de mod, kilometraj cu buton setare/resetare, pozitia de viteze, afisaj vitezometru/turometru, setare diferential bolcabil, faza lunga, stare baterie, temperatura si presiune ulei.

UTV-ul Arctic Cat Wildcat 4X Limited EPS lucreza in perfecta armonie, de la pozitia scaunelor,puterea motorului, la suspensiile si pana la garda de la sol, totul pentru a-ti oferi o experienta memorabila.
Arctic Cat Wildcat 4X Limited EPS

Te-ar putea interesa si:

CFMOTO CFORCE 110, „jucaria” perfecta pentru riderii juniori

Chiar daca este un ATV in miniatura, CFORCE 110 beneficiaza de toata tehnologia inalta de care dispun si modelele dedicate adultilor. Cu dotari de siguranta, un design modern si grafica atractiva, acest mini-ATV este atat pe placul parintilor grijuli...

CITESTE MAI MULT