2015 KTM 1290 Super Adventure,poze spion inainte de lansare

2015 KTM 1290 Super Adventure,poze spion inainte de lansare

20.08.2014

Cei de la KTM vor lansa in toamna acestui an,noul model 1290 Super Adventure,o noua versiune a gamei Adventure care va beneficia de un rezervor mai mare si accesorii mai multe si mai sofisticate pentru cei mai pretentiosi rideri.

In ceea ce privesc detaliile tehnice ale acestui model,inginerii de la KTM nu au dat prea multe informatii,insa stim ca noul model va avea un motor V2 de 1.301 cc ,un cuplu mai mare,precum si sistemul MSC de la Bosch,special proiectat pentru o franare cat mai puternica pe viraje.

De asemenea,cei de la Motorcycle News au publicat cateva poze spion cu cateva luni in urma cu prototipul,insa zilele trecute au aparut poze cu motocicleta in varianta care va fi produsa in serie.

Cei de la KTM au facut o declaratie oficiala precum:"KTM poate confirma ca acest nou model exista si ca pentru 2015 un «1290 Super Adventure» va fi disponibil. O motocicleta premium care va avea abordarea tipic sportiva a KTM-ului in ceea ce priveste segmentele sport-touring si cel al tourerelor de lux.”

Acest model va intra in gama Adventure, alaturi de 1190 Adventure si Adventure R,lansate in 2013.

Pe langa cele declarate mai sus,cei de la KTM au mai precizat faptul ca,in afara de motorul puternic si rezervorul mai mare de care va dispune motocicleta,aceasta se va incadra la un nivel mai inalt in ceea ce priveste rafinamentul si luxul.

Lansarea oficiala va avea loc in toamna la saloanele EICMA din Milano sau la Intermot-Koln.
 

KTM 1290 Super Adventure sea view
 

ATVROM - importator motociclete Aprilia, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Te-ar putea interesa si:

2025 BRP Lynx Lineup

BRP Lynx aduce in sezonul 2025 doua noi modele trail, in timp ce lineup-ul Brutal se distinge de snowmobilele crossover Xterrain si se extinde. De asemenea, gama Shredder conceputa pentru riding prin zapada adanca adauga caracteristici noi. Proasp...

Citeste mai mult