2014 Kawasaki Mule 610 4x4 XC

2014 Kawasaki Mule 610 4x4 XC

10.02.2014

"Kawasaki Mule 610 4x4 XC" este versiunea imbunatatita a lui 610 4x4 care vine cu o garda la sol mai mare pentru situatii dificile. UTV-ul poate transporta pana la 2 persoane, este alimentat de un motor de 401 cc, in 4 timpi, racit cu ventilator, OHV, ofera un rezervor de 15.52 litri si o transmisie variabila continua (CVT) cu high, low si reverse.

Pentru a invinge pe orice tip de teren fara probleme, UTV-ul din familia de side-by-side-uri Kawasaki este echipat cu un set de anvelope 26” Maxxis Bighorn 2.0, montate pe jante de 12”. Standard, modelul vine echipat cu scuturi de protectie, iar pentru versatilitate suplimentara, "Kawasaki Mule 610 4x4 XC" este prevazut cu un pat de transport cu o capacitate de 181 kg.

Oricat de grea sarcina sau terenul pe care se desfasoara ea, muncitorii din cele mai indepartate locatii se pot baza pe puterea UTV-ului Kawasaki Mule 610 4x4 XC. Cu o inaltime si garda la sol mai mare decat varianta standard Mule 610 4x4, acest SxS este suficient de bine echipat pentru a face fata cu succes oricarei sarcini off-road. Si in plus pe langa ajustarea suspensiei, inginerii de la Kawasaki au mutat inainte bull-bar-ul fata cu 1.2 inci pentru a face loc anvelopelor off-road si au imbunatatit cabina de pilotaj cu un scaun mai ergonomic si un volan sport.

Pentru a completa designul radical si capabilitatile variate, Kawasaki Mule 610 4x4 XC aduce un tren de rulare rezistent si puternic. Motorul de 401cc si transmisia CVT transfera puterea UTV-ului la sol si in plus, Kawasaki Mule 610 4x4 XC poate fi pornit in treapta de viteza Hi/Lo/Reverse si in modul 2WD sau 4WD cu conditia sa tineti apasata pedala de frana.

Suspensia fata MacPherson si sistemul de directie ofera o buna absorbtie a socurilor plus o virare usoara, in timp ce suspensia spate in combinatie cu motorizarea puternica ofera suficienta tractiune. Iar totul este adus la un punct fix prin sistemul de franare puternic.

Chiar daca pare orientat catre distractie, "Kawasaki Mule 610 4x4 XC" este potrivit pentru muncile grele. Vopseaua neagra speciala aplicata pe patul de transport din otel ofera durabilitate mai mare, in timp ce capacitate de tractare de 500 kg a modelului inseamna ca veti putea manevra cu usurinta orice fel de echipamente. Dintre trasaturile de utilitate si confort, putem mentiona un torpedo de mari dimensiuni, iar capota din fata ascunde un compartiment cu o capacitate de stocare de 45 litri. Printre accesoriile cele mai populare pentru acest model se numara cabina de pilotaj inchisa, plugul de zapada si troliul.

Printre trasaturile modelului Kawasaki Mule 610 4x4 XC se numara:

- anvelopele de mari dimensiuni 26” Maxxis Bighorn 2.0 montate pe jante de 12” ofera calitati de conducere excelente

- in ciuda dimensiunilor sale mai mari decat ale modelului standard, Mule 610 4x4 XC incape intr-un pickup de dimensiuni normale

- anvelopele mari ofera o garda la sol mai mare – de 20.6 cm – pentru capabilitati off-road excelente

- scuturile de protective standard pentru diferentialul fata, motor, si diferentialul spate adauga protectie si reduc sansele sa ramaneti blocat in obstacole

- husele pentru scaune all-weather ofera confort sporit pentru rider si pasager

- o schema grafica sportive ofera UTV-ului un look indraznet

- volanul sport de la UTV-ul Teryx mareste controlul si imbunatateste aspectul

- franele performante ofera o capacitate foarte buna de oprire UTV-ului

- vopseaua rezistenta la pete si zgarieturi in patul de transport imbunatateste aspectul si durabilitatea

- usa patului de transport are un sistem de deschidere simplu

Te-ar putea interesa si:

Conducatorii auto romani cu permis categoria B vor avea posibilitatea sa conduca o noua categorie

In atentia Senatului a intrat de curand un proiect de act normativ care propune ca soferii romani cu permis de categoria B sa poata conduce si motociclete cu cilindree de maximum 125 cc. Este o schimbare majora in domeniul permiselor de conducere in ...

Citeste mai mult